Tips

Skrevet av Ove Bjerkeset,  08.03.2019

Tips til lunsjtrav onsdag 11.12. Husk at i dag er det V4-spill, hvor første løp starter kl. 12.20.

Tips lunsjtrav onsdag 11.12. v/Ove Bjerkeset

En V4-omgang uten noen sikre vinnere. Dermed anbefales en flat bong, hvor man kan spille tynt i et par avdelinger.  

V4-1
3 Dream Gardenia er en berettiget favoritt. Avsluttet ok til tredje via siste indre på Klosterskogen 31.10. Skulle startet på samme bane søndag, men da ble som kjent løpet avlyst. Halle har fin form på stallhestene for tiden, og hesten er trolig forbedret fra siste starten. Med strykningen på 8 Diola kan Halle-traveren være et mulig holdepunkt. 12 C.C. Loverboy debuterte i regi Olav Mikkelborg på Momarken sist. Varmet veldig fint da, men feilet to ganger. Kommer trolig ut med ny balanse nå. Typisk outsider. 9 I.D. Glamour har møtt gode hester, blant annet i kvalifiseringen til Hoppe-Derby. Har gjort en start etter pause, og har rygg på startraske hester.    

V4-2
1 Grude Elle står spennende til her. Rask som hun er fra start, blir det trolig tet eller lederrygg. Formen er usikker etter svak innsats i den siste starten. Hoppa kan imidlertid en del på sitt beste. Satt fast første gang ut etter lang pause, mens hun trolig hadde vært annen uten oppløpsgalopp i Åmål. Sprint er et klart pluss. 6 Drivjerven er utvilsomt beste hesten, men formen er usikker etter pause. Stor outsider på kapasiteten. 5 Aner Ikke har gjort flere godkjente løp, uten å få full uttelling. Sprint er nok til hans fordel.  9 Songe Mai ligger an til å få et fint ryggløp, og er ikke ufarlig på sitt beste. 8 Solhøyulven er meget rask fra start. Kan lede hele veien på en god dag, men er variabel. 7 Torpa Pi er bedre enn raden, og bør med av de som garderer litt.    

V4-3
Vinnertipset går til Norgesdebutanten 5 Norah As, som kommer til start med fine treningsrapporter. De som har mulighet bør sjekke startvognprøven. Med den antatt hardeste opponenten 4 Victor’s Voice strøket, øker vinnersjansene kraftig. Garderingsobjekter er 1 Sima’s Starmail og 2 Prime Directive.      

V4-4
7 Keystone Cash er den klart beste hesten, men formen er uviss etter pause. Var meget god annen fra dødens bak Harbour Eightysix i Norgesdebuten i april. Med tilsvarende innsats skal vinnersjansen være stor. 6 Jas Ribb spurtet fint på Axevalla sist, og var bedre enn i startene forut da. 7-åringen kan løse ganske raskt fra start. 4 Lightning Exclusive holder usikker form. Vant to av fem løp i fjor, og er en naturlig outsider. Ytterligere garderinger er stallvenninne 2 Logical Nora og 3 Logical Elegance.