Stolpe i raden

Skrevet av Ove Bjerkeset,  03.10.2019
Artikkelbilde
Spang Ole og Vidar Hop

Spang Ole er en 5-åring i fin utvikling. Under torsdagens lunsjtrav tok Kihle-traveren den femte strake seieren sammen med sin faste makker Vidar Hop.

Løp 1
Spang Ole og Vidar Hop angrep fra tredje utvendig midtveis i løpet, og da det gjensto en runde var storfavoritten i tet. På slutten stakk ekvipasjen unna til en overlegen seier.
Spang Ole – oppdretter Toralf Øvergaard. Eier May Viola Karlsen. Trener Geir Kihle. Kusk Vidar Hop.

Løp 2
Cosmic Carpenter og Gunnar Austevoll forsvarte greit sporet, og tok en sikker seier. Det var hestens første start etter pause og kastrasjon.
Cosmic Carpenter – oppdretter Stall Ida Christine. Eier Siri Braathen & Johnny Nilsen. Trener Siri Braathen. Kusk Gunnar Austevoll.

Løp 3
Norax Teddy og Dag-Sveinung Dalen forsvarte sporet, og fikk tidlig en luke. I sluttfasen stakk de unna til en suveren seier.
Norax Teddy – oppdretter og eier Stall Tant Og Fjas. Trener Connie Engebråthen. Kusk Dag-Sveinung Dalen.

Løp 4
Merkulov galopperte fra start, og havnet i sjette utvendig. Da det gjensto en runde sendte Erlend Rennesvik hesten i angrep, og etter en sterk sisterunde ble det en sikker seier. Det var hestens første start i ny regi.  
Merkulov – oppdretter Sverige. Eier Mette Lise Vollebekk & Tor Andstad. Trener og kusk Erlend Rennesvik.

Løp 5
Etter tredjespor i første sving, fikk Simen Bjørbæk Jessen og Noss Jetta overta teten etter 450 meter. Siden ble det enkelt.
Noss Jetta – oppdretter og eier Arne M. Gausen. Trener og kusk Simen Bjørbæk Jessen.


Alle foto: Hans Roar Bakken