Ny skål for Johanne Ulrica Øveraasen?

Skrevet av Hans R. Bakken,  09.08.2019
Artikkelbilde

Blir det ny skål for Birijenta Johanne Ulrica Øveraasen?
Blant de som starter i årets NM for monteryttere er hun den som har flest starter siden mesterskapet ble innført i 2002.

Regner vi med årets start har hun 13 starter siden hun var med første gang i 2005. Årene 2013-2014 deltok hun ikke, men ellers er rekken uavbrutt. Tre ganger har hun stått øverst på seierspallen, sist gang i 2011. Samme antall mesterskap har Liv Pedersen som har deltatt helle 14 ganger, men er ikke å finne på startstreken i år.
Siv Emilie Løvvold, fjorårets mester har deltatt de siste 10 årene, og vil vel gjøre sitt for å forsvare tittelen. Ei anna jente, Kristine Kvasnes har deltatt de siste 12 årene, vært på pallen tre ganger, men mangler det øverste trinnet.
Statistikken forteller ellers at med årets 18. gang mesterskapet avvikles, er det 86 forskjellige ryttere som har deltatt.
NM for monteryttere har vært en glede for Drammen Travbane å arrangere, og med mange flotte representanter for sporten. De første løpene som inngikk både i V5 og V75 spill var løp på Drammen Travbane.
Vi ønsker rytterne vel møtt til det siste mesterskapet som avvikles i Drammen.