Råsterk Troll Svenn

Skrevet av Ove Bjerkeset,  25.10.2017
Artikkelbilde
Troll Svenn og Gunnar Austevoll

Troll Svenn sto for dagens sportslige prestasjon mandag. Hesten ble hengende i tredjespor det aller meste av løpet, men tok allikevel en enkel seier sammen med Gunnar Austevoll.

Løp 1

El Viktor og Øystein Tjomsland fikk en drøy første sving før ekvipasjen var i tet etter 350 meter. På oppløpet utfordret Finnskog Lux, men storfavoritten vant relativt enkelt. Det var 5-åringens 13. seier for året, og han er med det hesten med flest seire i landet i år.
El Viktor - oppdretter Kjartan Refsdal. Eier Sanda Racing Stable Aktiebolag. Trener og kusk Øystein Tjomsland.

Løp 2

Åsågrov og Per Anders Thuresson forsvarte sporet, og slapp etterhvert til favoritten Sjåvoll Sjarmi. Da sistnevnte galopperte på siste langside var Åsågrov igjen i tet, og vant sikkert med en lengde.
Åsågrov - oppdretter og eier Sverige. Trener Lars-Gunnar Gustafsson. Kusk Per Anders Thuresson.

Løp 3

Sugar Road og Åsbjørn Tengsareid overtok føringen etter 550 meter, og deretter ble det enkelt. Det var 3-åringens første seier i den femte starten.
Oppdretter Sverige. Eier Finn Ødegård og Lars Ragnar Saga. Trener og kusk Åsbjørn Tengsareid.

Løp 4

Per Anders Thuresson og Kerosene innledet forsiktig. I siste sving angrep ekvipasjen fra femte utvendig, og etter en flott spurt hentet de igjen ledende Classic Dream på målstreken. En stor dag for den 60-årige amatøren Per Anders Thuresson fra Arvika, som aldri tidligere har vunnet to løp samme dag.
Kerosene - oppdretter Sverige. Eier, trener og kusk Per Anders Thuresson.

Løp 5

Olav Mikkelborg satte tidlig fart med Wakanda, og kom frem i dødens. Nad Al Sheba forsvarte seg godt i tet, men favoritten Wakanda avgjorde sikkert mot mål.
Wakanda - oppdretter Tom Andersen og Claes Sjølin. Eier Team Wakanda. Trener og kusk Olav Mikkelborg.

Løp 6

Troll Svenn og Gunnar Austevoll var på vei fremover i tredjespor direkte. Etter 500 meter slo hesten på en kort galopp. Ekvipasjen ble hengende i tredjespor til de overtok føringen inn i siste sving. 5-åringen tok en lett seier etter en imponerende prestasjon.
Oppdretter Jan Gunnar Homme. Eier Svenn Songe. Trener Kjell Løvdal. Kusk Gunnar Austevoll.

Løp 7

Fra tillegg fikk Fiola og Gunnar Austevoll en fin start, og var tidlig fremme i dødens. Etter en drøy runde overtok de føringen, og stakk unna til en overlegen seier.
Oppdretter og eier Glenn Jarl Johansen. Trener Linn-Anett Johansen. Kusk Gunnar Austevoll.