Bruno Di Quattro toppet Frode Hamres superdag

Skrevet av Tron Gravdal,  06.03.2017
Artikkelbilde
Bruno Di Quattro var råsterk fra dødens, og holdt unna for en godt spurtende Repay Merci.

Frode Hamre stilte godt forspent foran lørdagens V75-runde. Og hvilken suksess det ble! Når kruttrøyken hadde lagt seg sto han tilbake med fire V75-seirer. Aller  best var Bruno Di Quattro som vant Ludvig Nilsens Minneløp tross reise utvendig for ledende Patricia Hastrup.

Først ut i seierskvartetten var Bol Odin. Vidar Hop kusket som vanlig. Ekvipasjen måtte slite utvendig for Lykkje Tveiten og Cato Antonsen, men klarte å knipe seg foran på de siste meterne. I V75-2 ble det likegodt dobbelt til Hamrestallen. Favoritten Cantab Genius satt i tet sammen med sin faste partner Kai Johansen. Men det var "sjefen sjøl", Frode Hamre, som styrte showet utvendig med Jet Bug. På oppløpet var tethesten slått, og Jet Bug tok en komfortabel seier. Den første i Frode Hamres regi. Da Bruno Di Quattro vant Ludvig Nilsens Minneløp fra utvendig posisjon kom altså den tredje Frode Hamre-seieren fra dødens. Den fjerde og siste seieren kom med Gematria. Hun suste rett til tet, og hadde full kontroll fra den posisjonen.

 - Jeg er stolt over prestasjonene hestene gjør i dag. Tre vinnere fra utvendig posisjon er sterkt. Vi tok fire trenerseirer på samme dag på Forus i fjor, så dagens resultat var en tangering av rekorden, smilte en smørblid hovedperson.