Banerekord av Boulevard

Skrevet av Ove Bjerkeset,  01.08.2017
Artikkelbilde
Boulevard og Herman Tvedt

Boulevard, som trenes av Kim Pedersen, satte banerekord for 4-årige norskfødte hopper på 1.15.4v 2100 meter i Drammen mandag. Kusk var Herman Tvedt.

Løp 1

Boulevard og Herman Tvedt var kjapt i tet, mens favoritten Darco måtte trave utvendig. Boulevard vant lett i fin stil. Den 4-årige hoppa sikter nå mot Hoppe-Derby.
Trener Kim Pedersen. Eier og oppdretter Niels Juel

Løp 2

Kristine Kvasnes og Amon tomaz stakk til tet, med Crunch Classic og Liv Pedersen i rygg. Sistnevnte angrep inn på oppløpet, og avgjorde sikkert mot mål. Det var hestens første start i montè.
Trener Trond Anderssen. Eier Stall Crunch Classic. Oppdretter Stall Bergsund As

Løp 3

Bjønnum Baus og Åsbjørn Tengsareid var tidlig fremme i annet utvendig, før det ble dødens. i siste sving overtok de føringen, og holdt sikkert unna for godt avsluttende Borkflya.
Trener Anders Lundstrøm Wolden. Eiere Gaut Bjønnum og Kjetil Bjønnum. Oppdretter: Kjetil bjønnum.

Løp 4

Tivo kom tilbake etter lang pause, og gjorde sin første start for Gøran Antonsen. Ekvipasjen fikk et fint løp underveis. Hesten tok seg et par pauser, men tente skikkelig til mot slutten og tok en sikker spurtseier.
Eier og oppdretter: Malin Estenstad Knutsen.

Løp 5

Adrian Solberg Akselsen og S.M.K. Shocking var raskt i tet, for så å slippe føringen. Ekvipasjen fikk åpning inn på oppløpet, og spurtet inn til en sikker seier.
Trener Siv Marie Kittelsen. Eier og oppdretter Sara Marie Kittelsen.

Løp 6

Nordby Frøy løste meget raskt fra start for Jan Roar Mjølnerød. Ekvipasjen slapp føringen, og kunne vente med angrepet til litt inne på oppløpet. Mot mål tok de seg sikkert forbi Hr. Ford. Det var Nordby Frøy sin første start over sprintdistanse.
Trener Jan Roar Mjølnerød. Eier Stall Le Meridien. Oppdretter Bodil Sælid og Georg W. Sverdrup.

Løp 7

Lins Above og Tom Erik Solberg stakk til tet, og dro unna til en overlegen seier.
Trener, eier og oppdretter Gyri Kaasin.

Løp 8

Kasper T.T. og Morten A. Pedersen innledet som fjerde på rekke, før ekvipasjen gikk ut i dødens. Mot mål avgjorde 3-åringen sikkert på styrken, og tok seg sikkert forbi Pippin' Dots.
Trener Morten A. Pedersen. Eier og oppdretter Tom Egil Kaspersen og Trine Kaspersen.

Alle foto: Hans Roar Bakken.

Premieliste 31.7.2017.