- Altfor hardt betrodd

Skrevet av Tron Gravdal,  03.04.2012
Artikkelbilde
6. mars vant Ole Johan Østre lunsjløp med Chevy Man. I dag er han favoritt med sin egen High Chanel, men har mer tro på 3-valget Spang Rosa som han kjører i V5-finalen.

Det sier Ole Johan Østre om High Chanel. Hans egen hoppe kommer ut som klar favoritt i V5-3 i lunsjtravet. Den lovende kusken har faktisk større tro med 3-valget Spang Rosa i V5-finalen.

High Chanel gjorde et bra løp til tredje på Bjerke sist. Etter den innsatsen har hoppa blitt gjort til favoritt i V5-3. Østre er usikker.

 - High Chanel er ikke så tøff at hun kan gjøre altfor mye selv lenger. Håpet mitt i dag er eventuelt at Tour De Paris drar avgårde i friskt tempo, og at vi kan lifte med i ryggen. Motstanden i dag er vel kanskje ikke den aller tøffeste, men slik jeg ser det er det omtrent samme motstand som sist. Honey Muscle er på vei oppover i form, og jeg dessuten litt respekt både for Tour De Paris og Superclav. Det er klart min hest kan vinne, men hun er bare en av flere, mener han.

Utstyrsfeil sist

Større tro har han derimot på Spang Rosa som kommer ut i V5-finalen.

 - Spang Rosa har veldig fin form. Sist gikk hun med for slakk sjekk. Jeg synes hun står veldig interessant til denne gangen, og tror det skal stå mellom hestene i de tre innerste sporene, tipser Ole Johan Østre.

Han skal kjøre ytterligere to løp under dagens lunsjtrav.

 - Storsjø Frøya har jeg ikke vært borti tidligere. Hun var jo riktig bra i fjor. Jeg vet at treneren er spent på henne i dag, men det blir vel kanskje litt tøft å forvente seier. You Be Line har jeg testet i hurtigarbeider. Vi har kjørt 1.18 med henne over 1600 meter, og hun virket fin på det. Tror det blir for tøft å vinne, men fra fin utgangsposisjon håper jeg hun kan henge med til en trippelplass, avslutter Ole Johan Østre.